SŁAWA ZJEDNOCZONE KRĘGI!
Kadet
ataki na kube1234 potrzebny def prosze o pomoc
Ostatnio edytowany przez marcineczek (2007-09-16 20:17:13)
Wędrowiec
Heh, ja już sprawę dawno wyjaśniłem, jeszcze przed atakiem. Mogłem mu wybić jego wojsko podczas obrony, ale się dogadaliśmy, że wycofam def'a.
Oto treść wiadmości:
kuba1324: Heh, znowu się zaczyna?
catan:
no nieeeee:)))
ehhh myślałem że może ciut zgarnę surowizny, coby sieroty zgłodniałe wyżywić) złych zamiarów nie mam. Umówmy się tak: cobym ja strat nie miał, ani zemsty za straty nie szukał, defa wycofaj gdzieś, surowiznę i tak wozami już dawno wywiozłeś
. I odpuszczam ci na dobre. Chyba fair nie? Jeśłi się zgodzisz to masz u mnie + , na mą pomoc będziesz mógł liczyć
))
kuba1324: Heh, zgadzam się. Wycofuję def'a bo i tak niewiele by to dało. Jedynie 700 moich pretorian by doszło na czas... a przy tak niskich murach... kamikadze...
Pozdrawiam.
catan: dziękować), no 700 pretków powiadasz? no faktycznie straciłbyś wszystkich, ale z mojej garstki bandziorów też niewielu by wróciło. Pozdrawiam serdecznie, w dowód wdzięczności ze stolicy 10 antałków przezacnego wina z moich piwnic bogatych wysyłam;). Oczywiście jak każe dobry obyczaj zagarnięte surowce zwracam, gdyż z takim człekiem po rycersku poczynać mi trzeba
kuba1324: Dziękuje zacny Hetmanie Catanie za te 10 beczek wspaniałego wina. Jesteś bystrym strategiem, chcesz spić moje wojska, by zaatakować o świcie...;D
Na znak pokoju wysyłam 2 nagie miecze.
Surowce wysłane do kuba1324 od Catan.
Surowce 524 | 411 | 160 | 2405
Surowce 0 | 0 | 0 | 10
Surowce wysłane do Catan od kuba1324.
Surowce 0 | 0 | 2 | 0
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam!
Ps. Marcineczek, mój nick to kuba1324, nie kuba1234 ;d